Szállítás infó

Személyes átvétel a raktárban:

A megvásárolt termékek a Carpline24 Hungary raktárában, 8347.Ukk ,Széchenyi utca 2. szám alatt is átvehetők előre egyeztetett időpontban.

Telefon: 0630/660-5727

e-mail: info@carpline24hungary.hu

 

 

Házhoz szállítás futárszolgálattal:

Cégünk a csomagokat a GLS futárcég segítségével juttatja el a vásárlóihoz. A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérd a csomagot, ahol a fenti időintervallumban elérhet futárunk! A csomagot otthonodon kívül akár a munkahelyedre is kérheted. A fizetés minden esetben utánvéttel történik. A futárcég a küldemény érkezése napján SMS-ben vagy e-mailben értesíti a megrendelőt.

Amennyiben valamelyik megrendelt termék nincs raktáron, abban az esetben telefonon felvesszük Veled a kapcsolatot és egyeztetünk a várható kiszállítás napjáról. 

Ha valamilyen okból a csomagot nem sikerül kiszállítani, a futár visszaszállítja a GLS depóba. Másnap a küldemény újra kiszállításra kerül. Ha a második kiszállítás is sikertelen, és a senkit nem tud elérni, ill. senki nem jelentkezik a csomagért, visszaszállítják a a Carpline24 Hungary raktárába.

A feladás után csomagodról a https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes oldalon a csomagszám megadásával érdeklődhetsz.

A horgászati kellékek (sátor, bölcső, székek, ágyak stb.) szállítási ideje körülbelül 1 hét! 

A szállítási költség súlyonként változik:

0kg-3kg:1950Ft

3kg-10kg:2500Ft

10kg-20kg:3000Ft

20kg-39kg:3550Ft


Egy csomag maximális mérete nettó 39kg lehet, tehát az ezt meghaladó súlyú rendeléseket több csomagban tudjuk elküldeni.